#favouritekakna

Lepas lunch  boleh touch up dengan @faraalipbutter supaya bibir kekal lembab dan nampak fresh sepanjang hari. .
.
Wajib ade satu dalam makeup pouch or handbag darlings semua. Jom whatsapp kakna to get yourss ๐Ÿ˜˜
.
.
STRESS DGN BIBIR PUCAT, MEREKAH, KERING, HITAM, LEBAM? LETโ€™S CANTIK TRY OUT FARAALIPBUTTER TODAY! Itโ€™s ๐Ÿ’ฏ full of antioxidants great for your lips and you will love it. ๐Ÿ’‹
.
.
RM 55/pcs

Want to find out more? Simply click the link in my bio to reach me. .
COD available just whatsapp me. 
KakNa 0 1 2 7 9 4 7 1 8 8 ๐ŸŽ€
.
.
#faraalipbutterjb #faralipbutterjb #lipbalmbest #bibirhitam #bibirsihat #bibirpink #lipbutterfarahanimrazak #lipbalmnatural #faraalipbutterjohor #sayajuallipbalm #sayajualfaraalipbutter #faraalipbutterskudai #faraalipbutterutm #faraalipbutterbandardatoonn #faraalipbutterbbu #lipbalmorganic #farahanimrazak #instagood #faraalipbuttersquad #sayajuallipstick #drylips #bibirkering #faraalipbuttermurah #favouritekakna #letscantik #antioxidant #faraalipbutterfreepostage #squadmaya
Lepas lunch boleh touch up dengan @faraalipbutter supaya bibir kekal lembab dan nampak fresh sepanjang hari. .
.
Wajib ade satu dalam makeup pouch or handbag darlings semua. Jom whatsapp kakna to get yourss ๐Ÿ˜˜
.
.
STRESS DGN BIBIR PUCAT, MEREKAH, KERING, HITAM, LEBAM? LETโ€™S CANTIK TRY OUT FARAALIPBUTTER TODAY! Itโ€™s ๐Ÿ’ฏ full of antioxidants great for your lips and you will love it. ๐Ÿ’‹
.
.
RM 55/pcs

Want to find out more? Simply click the link in my bio to reach me. .
COD available just whatsapp me.
KakNa 0 1 2 7 9 4 7 1 8 8 ๐ŸŽ€
.
.
#faraalipbutterjb #faralipbutterjb #lipbalmbest #bibirhitam #bibirsihat #bibirpink #lipbutterfarahanimrazak #lipbalmnatural #faraalipbutterjohor #sayajuallipbalm #sayajualfaraalipbutter #faraalipbutterskudai #faraalipbutterutm #faraalipbutterbandardatoonn #faraalipbutterbbu #lipbalmorganic #farahanimrazak #instagood #faraalipbuttersquad #sayajuallipstick #drylips #bibirkering #faraalipbuttermurah #favouritekakna #letscantik #antioxidant #faraalipbutterfreepostage #squadmaya
Hi darlings did you know faraalipbutter ni 3 in 1 ?
.
. ๐Ÿ’„boleh digunakan sebagai lipbalm, lipbase dan lipstick harian sayang sayang semua !๐Ÿ’‹
.
.๐Ÿ’„simple dan banyak kebaikkannya untuk bibir tau
.
.
๐Ÿ’„bibir yang sihat, berseri dan lembut membuat senyuman lebih menawan dan lebih menarik. .
.
Tak sempat nak apply lip makeup beriya? Just use faraalipbutter terus muka nampak siap dan berseri ๐Ÿ‘„
.
TIRED OF DRY, DARK, UNFLATTERING LIPS? LETโ€™S CANTIK TRY OUT FARAALIPBUTTER TODAY! Itโ€™s ๐Ÿ’ฏ natural and you will love it. ๐Ÿ’‹
.
.
RM 55/pcs

Want to find out more? Simply click the link in my bio to reach me. .
COD available just whatsapp me. 
KakNa 0127947188 ๐ŸŽ€
.
.
#faraalipbutterjb #faralipbutterjb #lipbalmbest #bibirhitam #bibirsihat #bibirpink #lipbutterfarahanimrazak #lipbalmnatural #faraalipbutterjohor #sayajuallipbalm #sayajualfaraalipbutter #faraalipbutterskudai #faraalipbutterutm #faraalipbutterbandardatoonn #faraalipbutterbbu #lipbalmorganic #farahanimrazak #instagood #faraalipbuttersquad #sayajuallipstick #drylips #bibirkering #lipbase #favouritekakna #letscantik #antioxidant #faraalipbutter #perfectpout #fullerlips #squadmaya
Hi darlings did you know faraalipbutter ni 3 in 1 ?
.
. ๐Ÿ’„boleh digunakan sebagai lipbalm, lipbase dan lipstick harian sayang sayang semua !๐Ÿ’‹
.
.๐Ÿ’„simple dan banyak kebaikkannya untuk bibir tau
.
.
๐Ÿ’„bibir yang sihat, berseri dan lembut membuat senyuman lebih menawan dan lebih menarik. .
.
Tak sempat nak apply lip makeup beriya? Just use faraalipbutter terus muka nampak siap dan berseri ๐Ÿ‘„
.
TIRED OF DRY, DARK, UNFLATTERING LIPS? LETโ€™S CANTIK TRY OUT FARAALIPBUTTER TODAY! Itโ€™s ๐Ÿ’ฏ natural and you will love it. ๐Ÿ’‹
.
.
RM 55/pcs

Want to find out more? Simply click the link in my bio to reach me. .
COD available just whatsapp me.
KakNa 0127947188 ๐ŸŽ€
.
.
#faraalipbutterjb #faralipbutterjb #lipbalmbest #bibirhitam #bibirsihat #bibirpink #lipbutterfarahanimrazak #lipbalmnatural #faraalipbutterjohor #sayajuallipbalm #sayajualfaraalipbutter #faraalipbutterskudai #faraalipbutterutm #faraalipbutterbandardatoonn #faraalipbutterbbu #lipbalmorganic #farahanimrazak #instagood #faraalipbuttersquad #sayajuallipstick #drylips #bibirkering #lipbase #favouritekakna #letscantik #antioxidant #faraalipbutter #perfectpout #fullerlips #squadmaya
Good morning darlings. Dah breakfast belum tu. .
.
Jangan lupa put on some @faraalipbutter untuk melindungi bibir kita supaya kekal lembab dah cantik pinkish sepanjang hari. .
.
STRESS DGN BIBIR PUCAT, MEREKAH, KERING, HITAM, LEBAM? LETโ€™S CANTIK TRY OUT FARAALIPBUTTER TODAY! Itโ€™s ๐Ÿ’ฏ full of antioxidants great for your lips and you will love it. ๐Ÿ’‹
.
.
RM 55/pcs

Want to find out more? Simply click the link in my bio to reach me. .
COD available just whatsapp me. 
KakNa 0 1 2 7 9 4 7 1 8 8 ๐ŸŽ€
.
.
#faraalipbutterjb #faralipbutterjb #lipbalmbest #bibirhitam #bibirsihat #bibirpink #lipbutterfarahanimrazak #lipbalmnatural #faraalipbutterjohor #sayajuallipbalm #sayajualfaraalipbutter #faraalipbutterskudai #faraalipbutterutm #faraalipbutterbandardatoonn #faraalipbutterbbu #lipbalmorganic #farahanimrazak #instagood #faraalipbuttersquad #sayajuallipstick #drylips #bibirkering #faraalipbuttermurah #favouritekakna #letscantik #antioxidant #faraalipbutterfreepostage #squadmaya
Good morning darlings. Dah breakfast belum tu. .
.
Jangan lupa put on some @faraalipbutter untuk melindungi bibir kita supaya kekal lembab dah cantik pinkish sepanjang hari. .
.
STRESS DGN BIBIR PUCAT, MEREKAH, KERING, HITAM, LEBAM? LETโ€™S CANTIK TRY OUT FARAALIPBUTTER TODAY! Itโ€™s ๐Ÿ’ฏ full of antioxidants great for your lips and you will love it. ๐Ÿ’‹
.
.
RM 55/pcs

Want to find out more? Simply click the link in my bio to reach me. .
COD available just whatsapp me.
KakNa 0 1 2 7 9 4 7 1 8 8 ๐ŸŽ€
.
.
#faraalipbutterjb #faralipbutterjb #lipbalmbest #bibirhitam #bibirsihat #bibirpink #lipbutterfarahanimrazak #lipbalmnatural #faraalipbutterjohor #sayajuallipbalm #sayajualfaraalipbutter #faraalipbutterskudai #faraalipbutterutm #faraalipbutterbandardatoonn #faraalipbutterbbu #lipbalmorganic #farahanimrazak #instagood #faraalipbuttersquad #sayajuallipstick #drylips #bibirkering #faraalipbuttermurah #favouritekakna #letscantik #antioxidant #faraalipbutterfreepostage #squadmaya
FEELING PRETTY IS PRICELESS! ๐ŸŒธ
.
*FARAA LIP BUTTER ANTIOXIDANT*

Lebih 10,000 wanita Malaysia, Brunei, Indonesia dah beli @faraalipbutter dan ramai yang kata inilah lipbalm atau lipbutter yang mereka cari selama ni. Kenapa ye? . . โœ… Mereka kata teksturnya lembut, mudah disapu.
โœ… Selepas di oles bibir terasa ringan berangin macam diawang-wangan oleh rasa mint yang menyegarkan bibir yang pucat lesu itu.
โœ… Menghilangkan rekahan pada bibir
โœ… Mengurangkan kesan hitam pada bibir
โœ… Menyihatkan bibir yang kering dan berdarah
โœ… Melembapkan bibir sepanjang hari
โœ… Menyegarkan bibir yang kusam kepada terus berseri!
โœ… Tahan sepanjang hari!
โœ… Selepas makan atau minum pun takkan hilang
โœ… Ia juga dikatakan mesra-wudhu
โœ… Mudah meresap ke dalam bibir, menampakkan pink natural beauty pada bibir
โœ… Ramai juga yang suka sebab baunya sangat wangi!
โœ… Tidak kurang juga yang memilihnya sebab warnanya yang pink natural/merah semulajadi kerana bergantung pada suhu badan & jenis darah
โœ… Satu FaraaLipButter boleh bertahan selama 3- 6 bulan! ๐Ÿ˜ฑ

Awak macam mana? STRESS DGN BIBIR PUCAT, MEREKAH, KERING, HITAM, LEBAM? LETโ€™S CANTIK TRY OUT FARAALIPBUTTER TODAY! Itโ€™s ๐Ÿ’ฏ full of antioxidants great for your lips and you will love it. ๐Ÿ’‹
.
.
RM 55/pcs

Want to find out more? Simply click the link in my bio to reach me. .
COD available just whatsapp me. 
KakNa 0 1 2 7 9 4 7 1 8 8 ๐ŸŽ€
.
.
#faraalipbutterjb #faralipbutterjb #lipbalmbest #bibirhitam #bibirsihat #bibirpink #lipbutterfarahanimrazak #lipbalmnatural #faraalipbutterjohor #sayajuallipbalm #sayajualfaraalipbutter #faraalipbutterskudai #faraalipbutterutm #faraalipbutterbandardatoonn #faraalipbutterbbu #lipbalmorganic #farahanimrazak #instagood #faraalipbuttersquad #sayajuallipstick #drylips #bibirkering #faraalipbuttermurah #favouritekakna #letscantik #antioxidant #faraalipbutterfreepostage #squadmaya
FEELING PRETTY IS PRICELESS! ๐ŸŒธ
.
*FARAA LIP BUTTER ANTIOXIDANT*

Lebih 10,000 wanita Malaysia, Brunei, Indonesia dah beli @faraalipbutter dan ramai yang kata inilah lipbalm atau lipbutter yang mereka cari selama ni. Kenapa ye? . . โœ… Mereka kata teksturnya lembut, mudah disapu.
โœ… Selepas di oles bibir terasa ringan berangin macam diawang-wangan oleh rasa mint yang menyegarkan bibir yang pucat lesu itu.
โœ… Menghilangkan rekahan pada bibir
โœ… Mengurangkan kesan hitam pada bibir
โœ… Menyihatkan bibir yang kering dan berdarah
โœ… Melembapkan bibir sepanjang hari
โœ… Menyegarkan bibir yang kusam kepada terus berseri!
โœ… Tahan sepanjang hari!
โœ… Selepas makan atau minum pun takkan hilang
โœ… Ia juga dikatakan mesra-wudhu
โœ… Mudah meresap ke dalam bibir, menampakkan pink natural beauty pada bibir
โœ… Ramai juga yang suka sebab baunya sangat wangi!
โœ… Tidak kurang juga yang memilihnya sebab warnanya yang pink natural/merah semulajadi kerana bergantung pada suhu badan & jenis darah
โœ… Satu FaraaLipButter boleh bertahan selama 3- 6 bulan! ๐Ÿ˜ฑ

Awak macam mana? STRESS DGN BIBIR PUCAT, MEREKAH, KERING, HITAM, LEBAM? LETโ€™S CANTIK TRY OUT FARAALIPBUTTER TODAY! Itโ€™s ๐Ÿ’ฏ full of antioxidants great for your lips and you will love it. ๐Ÿ’‹
.
.
RM 55/pcs

Want to find out more? Simply click the link in my bio to reach me. .
COD available just whatsapp me.
KakNa 0 1 2 7 9 4 7 1 8 8 ๐ŸŽ€
.
.
#faraalipbutterjb #faralipbutterjb #lipbalmbest #bibirhitam #bibirsihat #bibirpink #lipbutterfarahanimrazak #lipbalmnatural #faraalipbutterjohor #sayajuallipbalm #sayajualfaraalipbutter #faraalipbutterskudai #faraalipbutterutm #faraalipbutterbandardatoonn #faraalipbutterbbu #lipbalmorganic #farahanimrazak #instagood #faraalipbuttersquad #sayajuallipstick #drylips #bibirkering #faraalipbuttermurah #favouritekakna #letscantik #antioxidant #faraalipbutterfreepostage #squadmaya
FEELING PRETTY IS PRICELESS! ๐ŸŒธ
.
*FARAA LIP BUTTER ANTIOXIDANT*

Lebih 10,000 wanita Malaysia, Brunei, Indonesia dah beli @faraalipbutter dan ramai yang kata inilah lipbalm atau lipbutter yang mereka cari selama ni. Kenapa ye? . . โœ… Mereka kata teksturnya lembut, mudah disapu.
โœ… Selepas di oles bibir terasa ringan berangin macam diawang-wangan oleh rasa mint yang menyegarkan bibir yang pucat lesu itu.
โœ… Menghilangkan rekahan pada bibir
โœ… Mengurangkan kesan hitam pada bibir
โœ… Menyihatkan bibir yang kering dan berdarah
โœ… Melembapkan bibir sepanjang hari
โœ… Menyegarkan bibir yang kusam kepada terus berseri!
โœ… Tahan sepanjang hari!
โœ… Selepas makan atau minum pun takkan hilang
โœ… Ia juga dikatakan mesra-wudhu
โœ… Mudah meresap ke dalam bibir, menampakkan pink natural beauty pada bibir
โœ… Ramai juga yang suka sebab baunya sangat wangi!
โœ… Tidak kurang juga yang memilihnya sebab warnanya yang pink natural/merah semulajadi kerana bergantung pada suhu badan & jenis darah
โœ… Satu FaraaLipButter boleh bertahan selama 3- 6 bulan! ๐Ÿ˜ฑ

Awak macam mana? STRESS DGN BIBIR PUCAT, MEREKAH, KERING, HITAM, LEBAM? LETโ€™S CANTIK TRY OUT FARAALIPBUTTER TODAY! Itโ€™s ๐Ÿ’ฏ full of antioxidants great for your lips and you will love it. ๐Ÿ’‹
.
.
RM 55/pcs

Want to find out more? Simply click the link in my bio to reach me. .
COD available just whatsapp me. 
KakNa 0 1 2 7 9 4 7 1 8 8 ๐ŸŽ€
.
.
#faraalipbutterjb #faralipbutterjb #lipbalmbest #bibirhitam #bibirsihat #bibirpink #lipbutterfarahanimrazak #lipbalmnatural #faraalipbutterjohor #sayajuallipbalm #sayajualfaraalipbutter #faraalipbutterskudai #faraalipbutterutm #faraalipbutterbandardatoonn #faraalipbutterbbu #lipbalmorganic #farahanimrazak #instagood #faraalipbuttersquad #sayajuallipstick #drylips #bibirkering #faraalipbuttermurah #favouritekakna #letscantik #antioxidant #faraalipbutterfreepostage #squadmaya
FEELING PRETTY IS PRICELESS! ๐ŸŒธ
.
*FARAA LIP BUTTER ANTIOXIDANT*

Lebih 10,000 wanita Malaysia, Brunei, Indonesia dah beli @faraalipbutter dan ramai yang kata inilah lipbalm atau lipbutter yang mereka cari selama ni. Kenapa ye? . . โœ… Mereka kata teksturnya lembut, mudah disapu.
โœ… Selepas di oles bibir terasa ringan berangin macam diawang-wangan oleh rasa mint yang menyegarkan bibir yang pucat lesu itu.
โœ… Menghilangkan rekahan pada bibir
โœ… Mengurangkan kesan hitam pada bibir
โœ… Menyihatkan bibir yang kering dan berdarah
โœ… Melembapkan bibir sepanjang hari
โœ… Menyegarkan bibir yang kusam kepada terus berseri!
โœ… Tahan sepanjang hari!
โœ… Selepas makan atau minum pun takkan hilang
โœ… Ia juga dikatakan mesra-wudhu
โœ… Mudah meresap ke dalam bibir, menampakkan pink natural beauty pada bibir
โœ… Ramai juga yang suka sebab baunya sangat wangi!
โœ… Tidak kurang juga yang memilihnya sebab warnanya yang pink natural/merah semulajadi kerana bergantung pada suhu badan & jenis darah
โœ… Satu FaraaLipButter boleh bertahan selama 3- 6 bulan! ๐Ÿ˜ฑ

Awak macam mana? STRESS DGN BIBIR PUCAT, MEREKAH, KERING, HITAM, LEBAM? LETโ€™S CANTIK TRY OUT FARAALIPBUTTER TODAY! Itโ€™s ๐Ÿ’ฏ full of antioxidants great for your lips and you will love it. ๐Ÿ’‹
.
.
RM 55/pcs

Want to find out more? Simply click the link in my bio to reach me. .
COD available just whatsapp me.
KakNa 0 1 2 7 9 4 7 1 8 8 ๐ŸŽ€
.
.
#faraalipbutterjb #faralipbutterjb #lipbalmbest #bibirhitam #bibirsihat #bibirpink #lipbutterfarahanimrazak #lipbalmnatural #faraalipbutterjohor #sayajuallipbalm #sayajualfaraalipbutter #faraalipbutterskudai #faraalipbutterutm #faraalipbutterbandardatoonn #faraalipbutterbbu #lipbalmorganic #farahanimrazak #instagood #faraalipbuttersquad #sayajuallipstick #drylips #bibirkering #faraalipbuttermurah #favouritekakna #letscantik #antioxidant #faraalipbutterfreepostage #squadmaya
Cantik cantik nak pegi dinner ke tew? Sekarang musim tak menentu kan. Please protect your lips darling. 
@faraalipbutter memang bestfriend! best sangat sangat pakai sebab dapat melembapkan bibir yang kering tu, sekaligus naik kan seri wajah ๐Ÿ˜Š. dah cuba belum?
.

So tunggu apa lagi, jom simpan satu dalam makeup pouch dan handbag! Whatsapp kakna! A girlโ€™s bestfriend. Setiap perempuan perlu ade at least satu. .
.
STRESS DGN BIBIR PUCAT, MEREKAH, KERING, HITAM, LEBAM? LETโ€™S CANTIK TRY OUT FARAALIPBUTTER TODAY! Itโ€™s ๐Ÿ’ฏ full of antioxidants great for your lips and you will love it. ๐Ÿ’‹
.
.
RM 55/pcs

Want to find out more? Simply click the link in my bio to reach me. .
COD available just whatsapp me. 
KakNa 0 1 2 7 9 4 7 1 8 8 ๐ŸŽ€
.
.
#faraalipbutterjb #faralipbutterjb #lipbalmbest #bibirhitam #bibirsihat #bibirpink #lipbutterfarahanimrazak #lipbalmnatural #faraalipbutterjohor #sayajuallipbalm #sayajualfaraalipbutter #faraalipbutterskudai #faraalipbutterutm #faraalipbutterbandardatoonn #faraalipbutterbbu #lipbalmorganic #farahanimrazak #instagood #faraalipbuttersquad #sayajuallipstick #drylips #bibirkering #faraalipbuttermurah #favouritekakna #letscantik #antioxidant #faraalipbutterfreepostage #squadmaya
Cantik cantik nak pegi dinner ke tew? Sekarang musim tak menentu kan. Please protect your lips darling.
@faraalipbutter memang bestfriend! best sangat sangat pakai sebab dapat melembapkan bibir yang kering tu, sekaligus naik kan seri wajah ๐Ÿ˜Š. dah cuba belum?
.

So tunggu apa lagi, jom simpan satu dalam makeup pouch dan handbag! Whatsapp kakna! A girlโ€™s bestfriend. Setiap perempuan perlu ade at least satu. .
.
STRESS DGN BIBIR PUCAT, MEREKAH, KERING, HITAM, LEBAM? LETโ€™S CANTIK TRY OUT FARAALIPBUTTER TODAY! Itโ€™s ๐Ÿ’ฏ full of antioxidants great for your lips and you will love it. ๐Ÿ’‹
.
.
RM 55/pcs

Want to find out more? Simply click the link in my bio to reach me. .
COD available just whatsapp me.
KakNa 0 1 2 7 9 4 7 1 8 8 ๐ŸŽ€
.
.
#faraalipbutterjb #faralipbutterjb #lipbalmbest #bibirhitam #bibirsihat #bibirpink #lipbutterfarahanimrazak #lipbalmnatural #faraalipbutterjohor #sayajuallipbalm #sayajualfaraalipbutter #faraalipbutterskudai #faraalipbutterutm #faraalipbutterbandardatoonn #faraalipbutterbbu #lipbalmorganic #farahanimrazak #instagood #faraalipbuttersquad #sayajuallipstick #drylips #bibirkering #faraalipbuttermurah #favouritekakna #letscantik #antioxidant #faraalipbutterfreepostage #squadmaya
Smileeeeeeee. Ade yang mengantuk dekat office monday blues ke tewww. Kerja dalam office untuk mencari rezeki tapi bibir jadi kering sebab duduk dalam aircond lama sgt. .
. 
Shrug off your monday blues by putting on some @faraalipbutter terus rasa bersemangat bile tengok kat cermin muka berseri bibir soft and moist and sihat. โ˜บ๏ธ
.
.
STRESS DGN BIBIR PUCAT, MEREKAH, KERING, HITAM, LEBAM? LETโ€™S CANTIK TRY OUT FARAALIPBUTTER TODAY! Itโ€™s ๐Ÿ’ฏ full of antioxidants great for your lips and you will love it. ๐Ÿ’‹
.
.
RM 55/pcs

Want to find out more? Simply click the link in my bio to reach me. .
COD available just whatsapp me. 
KakNa 0127947188 ๐ŸŽ€
.
.
#faraalipbutterjb #faralipbutterjb #lipbalmbest #bibirhitam #bibirsihat #bibirpink #lipbutterfarahanimrazak #lipbalmnatural #faraalipbutterjohor #sayajuallipbalm #sayajualfaraalipbutter #faraalipbutterskudai #faraalipbutterutm #faraalipbutterbandardatoonn #faraalipbutterbbu #lipbalmorganic #farahanimrazak #instagood #faraalipbuttersquad #sayajuallipstick #drylips #bibirkering #lipbase #favouritekakna #letscantik #antioxidant #faraalipbutter #perfectpout #fullerlips #smile
Smileeeeeeee. Ade yang mengantuk dekat office monday blues ke tewww. Kerja dalam office untuk mencari rezeki tapi bibir jadi kering sebab duduk dalam aircond lama sgt. .
.
Shrug off your monday blues by putting on some @faraalipbutter terus rasa bersemangat bile tengok kat cermin muka berseri bibir soft and moist and sihat. โ˜บ๏ธ
.
.
STRESS DGN BIBIR PUCAT, MEREKAH, KERING, HITAM, LEBAM? LETโ€™S CANTIK TRY OUT FARAALIPBUTTER TODAY! Itโ€™s ๐Ÿ’ฏ full of antioxidants great for your lips and you will love it. ๐Ÿ’‹
.
.
RM 55/pcs

Want to find out more? Simply click the link in my bio to reach me. .
COD available just whatsapp me.
KakNa 0127947188 ๐ŸŽ€
.
.
#faraalipbutterjb #faralipbutterjb #lipbalmbest #bibirhitam #bibirsihat #bibirpink #lipbutterfarahanimrazak #lipbalmnatural #faraalipbutterjohor #sayajuallipbalm #sayajualfaraalipbutter #faraalipbutterskudai #faraalipbutterutm #faraalipbutterbandardatoonn #faraalipbutterbbu #lipbalmorganic #farahanimrazak #instagood #faraalipbuttersquad #sayajuallipstick #drylips #bibirkering #lipbase #favouritekakna #letscantik #antioxidant #faraalipbutter #perfectpout #fullerlips #smile
Cantik cantik nak pegi lunch ke tew? Sekarang musim tak tentu kan. Please protect your lips darling. 
@faraalipbutter memang bestfriend! best sangat sangat pakai sebab dapat melembapkan bibir yang kering tu, sekaligus naik kan seri wajah ๐Ÿ˜Š. dah cuba belum?
.

So tunggu apa lagi, jom simpan satu dalam makeup pouch dan handbag! Whatsapp kakna! A girlโ€™s bestfriend. Setiap perempuan perlu ade at least satu. .
.
STRESS DGN BIBIR PUCAT, MEREKAH, KERING, HITAM, LEBAM? LETโ€™S CANTIK TRY OUT FARAALIPBUTTER TODAY! Itโ€™s ๐Ÿ’ฏ full of antioxidants great for your lips and you will love it. ๐Ÿ’‹
.
.
RM 55/pcs

Want to find out more? Simply click the link in my bio to reach me. .
COD available just whatsapp me. 
KakNa 0 1 2 7 9 4 7 1 8 8 ๐ŸŽ€
.
.
#faraalipbutterjb #faralipbutterjb #lipbalmbest #bibirhitam #bibirsihat #bibirpink #lipbutterfarahanimrazak #lipbalmnatural #faraalipbutterjohor #sayajuallipbalm #sayajualfaraalipbutter #faraalipbutterskudai #faraalipbutterutm #faraalipbutterbandardatoonn #faraalipbutterbbu #lipbalmorganic #farahanimrazak #instagood #faraalipbuttersquad #sayajuallipstick #drylips #bibirkering #faraalipbuttermurah #favouritekakna #letscantik #antioxidant #faraalipbutterfreepostage #squadmaya
Cantik cantik nak pegi lunch ke tew? Sekarang musim tak tentu kan. Please protect your lips darling.
@faraalipbutter memang bestfriend! best sangat sangat pakai sebab dapat melembapkan bibir yang kering tu, sekaligus naik kan seri wajah ๐Ÿ˜Š. dah cuba belum?
.

So tunggu apa lagi, jom simpan satu dalam makeup pouch dan handbag! Whatsapp kakna! A girlโ€™s bestfriend. Setiap perempuan perlu ade at least satu. .
.
STRESS DGN BIBIR PUCAT, MEREKAH, KERING, HITAM, LEBAM? LETโ€™S CANTIK TRY OUT FARAALIPBUTTER TODAY! Itโ€™s ๐Ÿ’ฏ full of antioxidants great for your lips and you will love it. ๐Ÿ’‹
.
.
RM 55/pcs

Want to find out more? Simply click the link in my bio to reach me. .
COD available just whatsapp me.
KakNa 0 1 2 7 9 4 7 1 8 8 ๐ŸŽ€
.
.
#faraalipbutterjb #faralipbutterjb #lipbalmbest #bibirhitam #bibirsihat #bibirpink #lipbutterfarahanimrazak #lipbalmnatural #faraalipbutterjohor #sayajuallipbalm #sayajualfaraalipbutter #faraalipbutterskudai #faraalipbutterutm #faraalipbutterbandardatoonn #faraalipbutterbbu #lipbalmorganic #farahanimrazak #instagood #faraalipbuttersquad #sayajuallipstick #drylips #bibirkering #faraalipbuttermurah #favouritekakna #letscantik #antioxidant #faraalipbutterfreepostage #squadmaya
Antara kandungan yg ada dalam @faraalipbutter  Caramel Mint sampai terlampau ramai yg repeat order.
.
Olive oil
๐ŸŒธmembantu aliran darah semulajadi pada bibir supaya bibir cantik kemerahan.
.
Jojoba oil
๐ŸŒธDiperkaya dengan agen antioksidan untuk menyihatkan bibir yg kehitaman.
.
Beeswax
๐ŸŒธmemberikan 24 jam kelembapan semulajadi pada bibir supaya tidak kering menggelupas.
.
Sunflower seeds
๐ŸŒธmembuang sel kulit mati pada bibir untuk bibir yg segar dan lembut.
. .
STRESS DGN BIBIR PUCAT, MEREKAH, KERING, HITAM, LEBAM? LETโ€™S CANTIK TRY OUT FARAALIPBUTTER TODAY! Itโ€™s ๐Ÿ’ฏ full of antioxidants great for your lips and you will love it. ๐Ÿ’‹
.
.
RM 55/pcs

Want to find out more? Simply click the link in my bio to reach me. .
COD available just whatsapp me. 
KakNa 0 1 2 7 9 4 7 1 8 8 ๐ŸŽ€
.
.
#faraalipbutterjb #faralipbutterjb #lipbalmbest #bibirhitam #bibirsihat #bibirpink #lipbutterfarahanimrazak #lipbalmnatural #faraalipbutterjohor #sayajuallipbalm #sayajualfaraalipbutter #faraalipbutterskudai #faraalipbutterutm #faraalipbutterbandardatoonn #faraalipbutterbbu #lipbalmorganic #farahanimrazak #instagood #faraalipbuttersquad #sayajuallipstick #drylips #bibirkering #faraalipbuttermurah #favouritekakna #letscantik #antioxidant #faraalipbutterfreepostage #squadmaya
Antara kandungan yg ada dalam @faraalipbutter Caramel Mint sampai terlampau ramai yg repeat order.
.
Olive oil
๐ŸŒธmembantu aliran darah semulajadi pada bibir supaya bibir cantik kemerahan.
.
Jojoba oil
๐ŸŒธDiperkaya dengan agen antioksidan untuk menyihatkan bibir yg kehitaman.
.
Beeswax
๐ŸŒธmemberikan 24 jam kelembapan semulajadi pada bibir supaya tidak kering menggelupas.
.
Sunflower seeds
๐ŸŒธmembuang sel kulit mati pada bibir untuk bibir yg segar dan lembut.
. .
STRESS DGN BIBIR PUCAT, MEREKAH, KERING, HITAM, LEBAM? LETโ€™S CANTIK TRY OUT FARAALIPBUTTER TODAY! Itโ€™s ๐Ÿ’ฏ full of antioxidants great for your lips and you will love it. ๐Ÿ’‹
.
.
RM 55/pcs

Want to find out more? Simply click the link in my bio to reach me. .
COD available just whatsapp me.
KakNa 0 1 2 7 9 4 7 1 8 8 ๐ŸŽ€
.
.
#faraalipbutterjb #faralipbutterjb #lipbalmbest #bibirhitam #bibirsihat #bibirpink #lipbutterfarahanimrazak #lipbalmnatural #faraalipbutterjohor #sayajuallipbalm #sayajualfaraalipbutter #faraalipbutterskudai #faraalipbutterutm #faraalipbutterbandardatoonn #faraalipbutterbbu #lipbalmorganic #farahanimrazak #instagood #faraalipbuttersquad #sayajuallipstick #drylips #bibirkering #faraalipbuttermurah #favouritekakna #letscantik #antioxidant #faraalipbutterfreepostage #squadmaya
Tengah lunch ke tewww. Lepas lunch  boleh touch up dengan @faraalipbutter supaya bibir kekal lembab dan nampak fresh sepanjang hari. .
.
Wajib ade satu dalam makeup pouch or handbag darlings semua. Jom whatsapp kakna to get yourss ๐Ÿ˜˜
.
.
STRESS DGN BIBIR PUCAT, MEREKAH, KERING, HITAM, LEBAM? LETโ€™S CANTIK TRY OUT FARAALIPBUTTER TODAY! Itโ€™s ๐Ÿ’ฏ full of antioxidants great for your lips and you will love it. ๐Ÿ’‹
.
.
RM 55/pcs

Want to find out more? Simply click the link in my bio to reach me. .
COD available just whatsapp me. 
KakNa 0 1 2 7 9 4 7 1 8 8 ๐ŸŽ€
.
.
#faraalipbutterjb #faralipbutterjb #lipbalmbest #bibirhitam #bibirsihat #bibirpink #lipbutterfarahanimrazak #lipbalmnatural #faraalipbutterjohor #sayajuallipbalm #sayajualfaraalipbutter #faraalipbutterskudai #faraalipbutterutm #faraalipbutterbandardatoonn #faraalipbutterbbu #lipbalmorganic #farahanimrazak #instagood #faraalipbuttersquad #sayajuallipstick #drylips #bibirkering #faraalipbuttermurah #favouritekakna #letscantik #antioxidant #faraalipbutterfreepostage #faraalipbutterkotabahru
Tengah lunch ke tewww. Lepas lunch boleh touch up dengan @faraalipbutter supaya bibir kekal lembab dan nampak fresh sepanjang hari. .
.
Wajib ade satu dalam makeup pouch or handbag darlings semua. Jom whatsapp kakna to get yourss ๐Ÿ˜˜
.
.
STRESS DGN BIBIR PUCAT, MEREKAH, KERING, HITAM, LEBAM? LETโ€™S CANTIK TRY OUT FARAALIPBUTTER TODAY! Itโ€™s ๐Ÿ’ฏ full of antioxidants great for your lips and you will love it. ๐Ÿ’‹
.
.
RM 55/pcs

Want to find out more? Simply click the link in my bio to reach me. .
COD available just whatsapp me.
KakNa 0 1 2 7 9 4 7 1 8 8 ๐ŸŽ€
.
.
#faraalipbutterjb #faralipbutterjb #lipbalmbest #bibirhitam #bibirsihat #bibirpink #lipbutterfarahanimrazak #lipbalmnatural #faraalipbutterjohor #sayajuallipbalm #sayajualfaraalipbutter #faraalipbutterskudai #faraalipbutterutm #faraalipbutterbandardatoonn #faraalipbutterbbu #lipbalmorganic #farahanimrazak #instagood #faraalipbuttersquad #sayajuallipstick #drylips #bibirkering #faraalipbuttermurah #favouritekakna #letscantik #antioxidant #faraalipbutterfreepostage #faraalipbutterkotabahru
Hi darlings did you know faraalipbutter ni 3 in 1 ?
.
. ๐Ÿ’„boleh digunakan sebagai lipbalm, lipbase dan lipstick harian sayang sayang semua !๐Ÿ’‹
.
.๐Ÿ’„simple dan banyak kebaikkannya untuk bibir tau
.
.
๐Ÿ’„bibir yang sihat, berseri dan lembut membuat senyuman lebih menawan dan lebih menarik. .
.
Tak sempat nak apply lip makeup beriya? Just use faraalipbutter terus muka nampak siap dan berseri ๐Ÿ‘„
.
TIRED OF DRY, DARK, UNFLATTERING LIPS? LETโ€™S CANTIK TRY OUT FARAALIPBUTTER TODAY! Itโ€™s ๐Ÿ’ฏ natural and you will love it. ๐Ÿ’‹
.
.
RM 55/pcs

Want to find out more? Simply click the link in my bio to reach me. .
COD available just whatsapp me. 
KakNa 0127947188 ๐ŸŽ€
.
.
#faraalipbutterjb #faralipbutterjb #lipbalmbest #bibirhitam #bibirsihat #bibirpink #lipbutterfarahanimrazak #lipbalmnatural #faraalipbutterjohor #sayajuallipbalm #sayajualfaraalipbutter #faraalipbutterskudai #faraalipbutterutm #faraalipbutterbandardatoonn #faraalipbutterbbu #lipbalmorganic #farahanimrazak #instagood #faraalipbuttersquad #sayajuallipstick #drylips #bibirkering #lipbase #favouritekakna #letscantik #antioxidant #faraalipbutter #perfectpout #fullerlips #squadmaya
Hi darlings did you know faraalipbutter ni 3 in 1 ?
.
. ๐Ÿ’„boleh digunakan sebagai lipbalm, lipbase dan lipstick harian sayang sayang semua !๐Ÿ’‹
.
.๐Ÿ’„simple dan banyak kebaikkannya untuk bibir tau
.
.
๐Ÿ’„bibir yang sihat, berseri dan lembut membuat senyuman lebih menawan dan lebih menarik. .
.
Tak sempat nak apply lip makeup beriya? Just use faraalipbutter terus muka nampak siap dan berseri ๐Ÿ‘„
.
TIRED OF DRY, DARK, UNFLATTERING LIPS? LETโ€™S CANTIK TRY OUT FARAALIPBUTTER TODAY! Itโ€™s ๐Ÿ’ฏ natural and you will love it. ๐Ÿ’‹
.
.
RM 55/pcs

Want to find out more? Simply click the link in my bio to reach me. .
COD available just whatsapp me.
KakNa 0127947188 ๐ŸŽ€
.
.
#faraalipbutterjb #faralipbutterjb #lipbalmbest #bibirhitam #bibirsihat #bibirpink #lipbutterfarahanimrazak #lipbalmnatural #faraalipbutterjohor #sayajuallipbalm #sayajualfaraalipbutter #faraalipbutterskudai #faraalipbutterutm #faraalipbutterbandardatoonn #faraalipbutterbbu #lipbalmorganic #farahanimrazak #instagood #faraalipbuttersquad #sayajuallipstick #drylips #bibirkering #lipbase #favouritekakna #letscantik #antioxidant #faraalipbutter #perfectpout #fullerlips #squadmaya
FEELING PRETTY IS PRICELESS! ๐ŸŒธ
.
*FARAA LIP BUTTER ANTIOXIDANT*

Lebih 10,000 wanita Malaysia, Brunei, Indonesia dah beli @faraalipbutter dan ramai yang kata inilah lipbalm atau lipbutter yang mereka cari selama ni. Kenapa ye? . . โœ… Mereka kata teksturnya lembut, mudah disapu.
โœ… Selepas di oles bibir terasa ringan berangin macam diawang-wangan oleh rasa mint yang menyegarkan bibir yang pucat lesu itu.
โœ… Menghilangkan rekahan pada bibir
โœ… Mengurangkan kesan hitam pada bibir
โœ… Menyihatkan bibir yang kering dan berdarah
โœ… Melembapkan bibir sepanjang hari
โœ… Menyegarkan bibir yang kusam kepada terus berseri!
โœ… Tahan sepanjang hari!
โœ… Selepas makan atau minum pun takkan hilang
โœ… Ia juga dikatakan mesra-wudhu
โœ… Mudah meresap ke dalam bibir, menampakkan pink natural beauty pada bibir
โœ… Ramai juga yang suka sebab baunya sangat wangi!
โœ… Tidak kurang juga yang memilihnya sebab warnanya yang pink natural/merah semulajadi kerana bergantung pada suhu badan & jenis darah
โœ… Satu FaraaLipButter boleh bertahan selama 3- 6 bulan! ๐Ÿ˜ฑ

Awak macam mana? STRESS DGN BIBIR PUCAT, MEREKAH, KERING, HITAM, LEBAM? LETโ€™S CANTIK TRY OUT FARAALIPBUTTER TODAY! Itโ€™s ๐Ÿ’ฏ full of antioxidants great for your lips and you will love it. ๐Ÿ’‹
.
.
RM 55/pcs

Want to find out more? Simply click the link in my bio to reach me. .
COD available just whatsapp me. 
KakNa 0 1 2 7 9 4 7 1 8 8 ๐ŸŽ€
.
.
#faraalipbutterjb #faralipbutterjb #lipbalmbest #bibirhitam #bibirsihat #bibirpink #lipbutterfarahanimrazak #lipbalmnatural #faraalipbutterjohor #sayajuallipbalm #sayajualfaraalipbutter #faraalipbutterskudai #faraalipbutterutm #faraalipbutterbandardatoonn #faraalipbutterbbu #lipbalmorganic #farahanimrazak #instagood #faraalipbuttersquad #sayajuallipstick #drylips #bibirkering #faraalipbuttermurah #favouritekakna #letscantik #antioxidant #faraalipbutterfreepostage #squadmaya
FEELING PRETTY IS PRICELESS! ๐ŸŒธ
.
*FARAA LIP BUTTER ANTIOXIDANT*

Lebih 10,000 wanita Malaysia, Brunei, Indonesia dah beli @faraalipbutter dan ramai yang kata inilah lipbalm atau lipbutter yang mereka cari selama ni. Kenapa ye? . . โœ… Mereka kata teksturnya lembut, mudah disapu.
โœ… Selepas di oles bibir terasa ringan berangin macam diawang-wangan oleh rasa mint yang menyegarkan bibir yang pucat lesu itu.
โœ… Menghilangkan rekahan pada bibir
โœ… Mengurangkan kesan hitam pada bibir
โœ… Menyihatkan bibir yang kering dan berdarah
โœ… Melembapkan bibir sepanjang hari
โœ… Menyegarkan bibir yang kusam kepada terus berseri!
โœ… Tahan sepanjang hari!
โœ… Selepas makan atau minum pun takkan hilang
โœ… Ia juga dikatakan mesra-wudhu
โœ… Mudah meresap ke dalam bibir, menampakkan pink natural beauty pada bibir
โœ… Ramai juga yang suka sebab baunya sangat wangi!
โœ… Tidak kurang juga yang memilihnya sebab warnanya yang pink natural/merah semulajadi kerana bergantung pada suhu badan & jenis darah
โœ… Satu FaraaLipButter boleh bertahan selama 3- 6 bulan! ๐Ÿ˜ฑ

Awak macam mana? STRESS DGN BIBIR PUCAT, MEREKAH, KERING, HITAM, LEBAM? LETโ€™S CANTIK TRY OUT FARAALIPBUTTER TODAY! Itโ€™s ๐Ÿ’ฏ full of antioxidants great for your lips and you will love it. ๐Ÿ’‹
.
.
RM 55/pcs

Want to find out more? Simply click the link in my bio to reach me. .
COD available just whatsapp me.
KakNa 0 1 2 7 9 4 7 1 8 8 ๐ŸŽ€
.
.
#faraalipbutterjb #faralipbutterjb #lipbalmbest #bibirhitam #bibirsihat #bibirpink #lipbutterfarahanimrazak #lipbalmnatural #faraalipbutterjohor #sayajuallipbalm #sayajualfaraalipbutter #faraalipbutterskudai #faraalipbutterutm #faraalipbutterbandardatoonn #faraalipbutterbbu #lipbalmorganic #farahanimrazak #instagood #faraalipbuttersquad #sayajuallipstick #drylips #bibirkering #faraalipbuttermurah #favouritekakna #letscantik #antioxidant #faraalipbutterfreepostage #squadmaya
FEELING PRETTY IS PRICELESS! ๐ŸŒธ
.
*FARAA LIP BUTTER ANTIOXIDANT*

Lebih 10,000 wanita Malaysia, Brunei, Indonesia dah beli @faraalipbutter dan ramai yang kata inilah lipbalm atau lipbutter yang mereka cari selama ni. Kenapa ye? . . โœ… Mereka kata teksturnya lembut, mudah disapu.
โœ… Selepas di oles bibir terasa ringan berangin macam diawang-wangan oleh rasa mint yang menyegarkan bibir yang pucat lesu itu.
โœ… Menghilangkan rekahan pada bibir
โœ… Mengurangkan kesan hitam pada bibir
โœ… Menyihatkan bibir yang kering dan berdarah
โœ… Melembapkan bibir sepanjang hari
โœ… Menyegarkan bibir yang kusam kepada terus berseri!
โœ… Tahan sepanjang hari!
โœ… Selepas makan atau minum pun takkan hilang
โœ… Ia juga dikatakan mesra-wudhu
โœ… Mudah meresap ke dalam bibir, menampakkan pink natural beauty pada bibir
โœ… Ramai juga yang suka sebab baunya sangat wangi!
โœ… Tidak kurang juga yang memilihnya sebab warnanya yang pink natural/merah semulajadi kerana bergantung pada suhu badan & jenis darah
โœ… Satu FaraaLipButter boleh bertahan selama 3- 6 bulan! ๐Ÿ˜ฑ

Awak macam mana? STRESS DGN BIBIR PUCAT, MEREKAH, KERING, HITAM, LEBAM? LETโ€™S CANTIK TRY OUT FARAALIPBUTTER TODAY! Itโ€™s ๐Ÿ’ฏ full of antioxidants great for your lips and you will love it. ๐Ÿ’‹
.
.
RM 55/pcs

Want to find out more? Simply click the link in my bio to reach me. .
COD available just whatsapp me. 
KakNa 0 1 2 7 9 4 7 1 8 8 ๐ŸŽ€
.
.
#faraalipbutterjb #faralipbutterjb #lipbalmbest #bibirhitam #bibirsihat #bibirpink #lipbutterfarahanimrazak #lipbalmnatural #faraalipbutterjohor #sayajuallipbalm #sayajualfaraalipbutter #faraalipbutterskudai #faraalipbutterutm #faraalipbutterbandardatoonn #faraalipbutterbbu #lipbalmorganic #farahanimrazak #instagood #faraalipbuttersquad #sayajuallipstick #drylips #bibirkering #faraalipbuttermurah #favouritekakna #letscantik #antioxidant #faraalipbutterfreepostage #squadmaya
FEELING PRETTY IS PRICELESS! ๐ŸŒธ
.
*FARAA LIP BUTTER ANTIOXIDANT*

Lebih 10,000 wanita Malaysia, Brunei, Indonesia dah beli @faraalipbutter dan ramai yang kata inilah lipbalm atau lipbutter yang mereka cari selama ni. Kenapa ye? . . โœ… Mereka kata teksturnya lembut, mudah disapu.
โœ… Selepas di oles bibir terasa ringan berangin macam diawang-wangan oleh rasa mint yang menyegarkan bibir yang pucat lesu itu.
โœ… Menghilangkan rekahan pada bibir
โœ… Mengurangkan kesan hitam pada bibir
โœ… Menyihatkan bibir yang kering dan berdarah
โœ… Melembapkan bibir sepanjang hari
โœ… Menyegarkan bibir yang kusam kepada terus berseri!
โœ… Tahan sepanjang hari!
โœ… Selepas makan atau minum pun takkan hilang
โœ… Ia juga dikatakan mesra-wudhu
โœ… Mudah meresap ke dalam bibir, menampakkan pink natural beauty pada bibir
โœ… Ramai juga yang suka sebab baunya sangat wangi!
โœ… Tidak kurang juga yang memilihnya sebab warnanya yang pink natural/merah semulajadi kerana bergantung pada suhu badan & jenis darah
โœ… Satu FaraaLipButter boleh bertahan selama 3- 6 bulan! ๐Ÿ˜ฑ

Awak macam mana? STRESS DGN BIBIR PUCAT, MEREKAH, KERING, HITAM, LEBAM? LETโ€™S CANTIK TRY OUT FARAALIPBUTTER TODAY! Itโ€™s ๐Ÿ’ฏ full of antioxidants great for your lips and you will love it. ๐Ÿ’‹
.
.
RM 55/pcs

Want to find out more? Simply click the link in my bio to reach me. .
COD available just whatsapp me.
KakNa 0 1 2 7 9 4 7 1 8 8 ๐ŸŽ€
.
.
#faraalipbutterjb #faralipbutterjb #lipbalmbest #bibirhitam #bibirsihat #bibirpink #lipbutterfarahanimrazak #lipbalmnatural #faraalipbutterjohor #sayajuallipbalm #sayajualfaraalipbutter #faraalipbutterskudai #faraalipbutterutm #faraalipbutterbandardatoonn #faraalipbutterbbu #lipbalmorganic #farahanimrazak #instagood #faraalipbuttersquad #sayajuallipstick #drylips #bibirkering #faraalipbuttermurah #favouritekakna #letscantik #antioxidant #faraalipbutterfreepostage #squadmaya
Antara kandungan yg ada dalam @faraalipbutter  Caramel Mint sampai terlampau ramai yg repeat order.
.
Olive oil
๐ŸŒธmembantu aliran darah semulajadi pada bibir supaya bibir cantik kemerahan.
.
Jojoba oil
๐ŸŒธDiperkaya dengan agen antioksidan untuk menyihatkan bibir yg kehitaman.
.
Beeswax
๐ŸŒธmemberikan 24 jam kelembapan semulajadi pada bibir supaya tidak kering menggelupas.
.
Sunflower seeds
๐ŸŒธmembuang sel kulit mati pada bibir untuk bibir yg segar dan lembut.
. .
STRESS DGN BIBIR PUCAT, MEREKAH, KERING, HITAM, LEBAM? LETโ€™S CANTIK TRY OUT FARAALIPBUTTER TODAY! Itโ€™s ๐Ÿ’ฏ full of antioxidants great for your lips and you will love it. ๐Ÿ’‹
.
.
RM 55/pcs

Want to find out more? Simply click the link in my bio to reach me. .
COD available just whatsapp me. 
KakNa 0 1 2 7 9 4 7 1 8 8 ๐ŸŽ€
.
.
#faraalipbutterjb #faralipbutterjb #lipbalmbest #bibirhitam #bibirsihat #bibirpink #lipbutterfarahanimrazak #lipbalmnatural #faraalipbutterjohor #sayajuallipbalm #sayajualfaraalipbutter #faraalipbutterskudai #faraalipbutterutm #faraalipbutterbandardatoonn #faraalipbutterbbu #lipbalmorganic #farahanimrazak #instagood #faraalipbuttersquad #sayajuallipstick #drylips #bibirkering #faraalipbuttermurah #favouritekakna #letscantik #antioxidant #faraalipbutterfreepostage #faraalipbutterkotabahru
Antara kandungan yg ada dalam @faraalipbutter Caramel Mint sampai terlampau ramai yg repeat order.
.
Olive oil
๐ŸŒธmembantu aliran darah semulajadi pada bibir supaya bibir cantik kemerahan.
.
Jojoba oil
๐ŸŒธDiperkaya dengan agen antioksidan untuk menyihatkan bibir yg kehitaman.
.
Beeswax
๐ŸŒธmemberikan 24 jam kelembapan semulajadi pada bibir supaya tidak kering menggelupas.
.
Sunflower seeds
๐ŸŒธmembuang sel kulit mati pada bibir untuk bibir yg segar dan lembut.
. .
STRESS DGN BIBIR PUCAT, MEREKAH, KERING, HITAM, LEBAM? LETโ€™S CANTIK TRY OUT FARAALIPBUTTER TODAY! Itโ€™s ๐Ÿ’ฏ full of antioxidants great for your lips and you will love it. ๐Ÿ’‹
.
.
RM 55/pcs

Want to find out more? Simply click the link in my bio to reach me. .
COD available just whatsapp me.
KakNa 0 1 2 7 9 4 7 1 8 8 ๐ŸŽ€
.
.
#faraalipbutterjb #faralipbutterjb #lipbalmbest #bibirhitam #bibirsihat #bibirpink #lipbutterfarahanimrazak #lipbalmnatural #faraalipbutterjohor #sayajuallipbalm #sayajualfaraalipbutter #faraalipbutterskudai #faraalipbutterutm #faraalipbutterbandardatoonn #faraalipbutterbbu #lipbalmorganic #farahanimrazak #instagood #faraalipbuttersquad #sayajuallipstick #drylips #bibirkering #faraalipbuttermurah #favouritekakna #letscantik #antioxidant #faraalipbutterfreepostage #faraalipbutterkotabahru
Cantik cantik nak pegi lunch ke tew? Sekarang musim tak menentu kan. Please protect your lips darling. 
@faraalipbutter memang bestfriend! best sangat sangat pakai sebab dapat melembapkan bibir yang kering tu, sekaligus naik kan seri wajah ๐Ÿ˜Š. dah cuba belum?
.

So tunggu apa lagi, jom simpan satu dalam makeup pouch dan handbag! Whatsapp kakna! A girlโ€™s bestfriend. Setiap perempuan perlu ade at least satu. .
.
STRESS DGN BIBIR PUCAT, MEREKAH, KERING, HITAM, LEBAM? LETโ€™S CANTIK TRY OUT FARAALIPBUTTER TODAY! Itโ€™s ๐Ÿ’ฏ full of antioxidants great for your lips and you will love it. ๐Ÿ’‹
.
.
RM 55/pcs

Want to find out more? Simply click the link in my bio to reach me. .
COD available just whatsapp me. 
KakNa 0 1 2 7 9 4 7 1 8 8 ๐ŸŽ€
.
.
#faraalipbutterjb #faralipbutterjb #lipbalmbest #bibirhitam #bibirsihat #bibirpink #lipbutterfarahanimrazak #lipbalmnatural #faraalipbutterjohor #sayajuallipbalm #sayajualfaraalipbutter #faraalipbutterskudai #faraalipbutterutm #faraalipbutterbandardatoonn #faraalipbutterbbu #lipbalmorganic #farahanimrazak #instagood #faraalipbuttersquad #sayajuallipstick #drylips #bibirkering #faraalipbuttermurah #favouritekakna #letscantik #antioxidant #faraalipbutterfreepostage #squadmaya
Cantik cantik nak pegi lunch ke tew? Sekarang musim tak menentu kan. Please protect your lips darling.
@faraalipbutter memang bestfriend! best sangat sangat pakai sebab dapat melembapkan bibir yang kering tu, sekaligus naik kan seri wajah ๐Ÿ˜Š. dah cuba belum?
.

So tunggu apa lagi, jom simpan satu dalam makeup pouch dan handbag! Whatsapp kakna! A girlโ€™s bestfriend. Setiap perempuan perlu ade at least satu. .
.
STRESS DGN BIBIR PUCAT, MEREKAH, KERING, HITAM, LEBAM? LETโ€™S CANTIK TRY OUT FARAALIPBUTTER TODAY! Itโ€™s ๐Ÿ’ฏ full of antioxidants great for your lips and you will love it. ๐Ÿ’‹
.
.
RM 55/pcs

Want to find out more? Simply click the link in my bio to reach me. .
COD available just whatsapp me.
KakNa 0 1 2 7 9 4 7 1 8 8 ๐ŸŽ€
.
.
#faraalipbutterjb #faralipbutterjb #lipbalmbest #bibirhitam #bibirsihat #bibirpink #lipbutterfarahanimrazak #lipbalmnatural #faraalipbutterjohor #sayajuallipbalm #sayajualfaraalipbutter #faraalipbutterskudai #faraalipbutterutm #faraalipbutterbandardatoonn #faraalipbutterbbu #lipbalmorganic #farahanimrazak #instagood #faraalipbuttersquad #sayajuallipstick #drylips #bibirkering #faraalipbuttermurah #favouritekakna #letscantik #antioxidant #faraalipbutterfreepostage #squadmaya
Tengah lunch ke tewww. Lepas lunch  boleh touch up dengan @faraalipbutter supaya bibir kekal lembab dan nampak fresh sepanjang hari. .
.
Wajib ade satu dalam makeup pouch or handbag darlings semua. Jom whatsapp kakna to get yourss ๐Ÿ˜˜
.
.
STRESS DGN BIBIR PUCAT, MEREKAH, KERING, HITAM, LEBAM? LETโ€™S CANTIK TRY OUT FARAALIPBUTTER TODAY! Itโ€™s ๐Ÿ’ฏ full of antioxidants great for your lips and you will love it. ๐Ÿ’‹
.
.
RM 55/pcs

Want to find out more? Simply click the link in my bio to reach me. .
COD available just whatsapp me. 
KakNa 0 1 2 7 9 4 7 1 8 8 ๐ŸŽ€
.
.
#faraalipbutterjb #faralipbutterjb #lipbalmbest #bibirhitam #bibirsihat #bibirpink #lipbutterfarahanimrazak #lipbalmnatural #faraalipbutterjohor #sayajuallipbalm #sayajualfaraalipbutter #faraalipbutterskudai #faraalipbutterutm #faraalipbutterbandardatoonn #faraalipbutterbbu #lipbalmorganic #farahanimrazak #instagood #faraalipbuttersquad #sayajuallipstick #drylips #bibirkering #faraalipbuttermurah #favouritekakna #letscantik #antioxidant #faraalipbutterfreepostage #faraalipbutterkotabahru
Tengah lunch ke tewww. Lepas lunch boleh touch up dengan @faraalipbutter supaya bibir kekal lembab dan nampak fresh sepanjang hari. .
.
Wajib ade satu dalam makeup pouch or handbag darlings semua. Jom whatsapp kakna to get yourss ๐Ÿ˜˜
.
.
STRESS DGN BIBIR PUCAT, MEREKAH, KERING, HITAM, LEBAM? LETโ€™S CANTIK TRY OUT FARAALIPBUTTER TODAY! Itโ€™s ๐Ÿ’ฏ full of antioxidants great for your lips and you will love it. ๐Ÿ’‹
.
.
RM 55/pcs

Want to find out more? Simply click the link in my bio to reach me. .
COD available just whatsapp me.
KakNa 0 1 2 7 9 4 7 1 8 8 ๐ŸŽ€
.
.
#faraalipbutterjb #faralipbutterjb #lipbalmbest #bibirhitam #bibirsihat #bibirpink #lipbutterfarahanimrazak #lipbalmnatural #faraalipbutterjohor #sayajuallipbalm #sayajualfaraalipbutter #faraalipbutterskudai #faraalipbutterutm #faraalipbutterbandardatoonn #faraalipbutterbbu #lipbalmorganic #farahanimrazak #instagood #faraalipbuttersquad #sayajuallipstick #drylips #bibirkering #faraalipbuttermurah #favouritekakna #letscantik #antioxidant #faraalipbutterfreepostage #faraalipbutterkotabahru
Antara kandungan yg ada dalam @faraalipbutter  Caramel Mint sampai terlampau ramai yg repeat order.
.
Olive oil
๐ŸŒธmembantu aliran darah semulajadi pada bibir supaya bibir cantik kemerahan.
.
Jojoba oil
๐ŸŒธDiperkaya dengan agen antioksidan untuk menyihatkan bibir yg kehitaman.
.
Beeswax
๐ŸŒธmemberikan 24 jam kelembapan semulajadi pada bibir supaya tidak kering menggelupas.
.
Sunflower seeds
๐ŸŒธmembuang sel kulit mati pada bibir untuk bibir yg segar dan lembut.
. .
STRESS DGN BIBIR PUCAT, MEREKAH, KERING, HITAM, LEBAM? LETโ€™S CANTIK TRY OUT FARAALIPBUTTER TODAY! Itโ€™s ๐Ÿ’ฏ full of antioxidants great for your lips and you will love it. ๐Ÿ’‹
.
.
RM 55/pcs

Want to find out more? Simply click the link in my bio to reach me. .
COD available just whatsapp me. 
KakNa 0 1 2 7 9 4 7 1 8 8 ๐ŸŽ€
.
.
#faraalipbutterjb #faralipbutterjb #lipbalmbest #bibirhitam #bibirsihat #bibirpink #lipbutterfarahanimrazak #lipbalmnatural #faraalipbutterjohor #sayajuallipbalm #sayajualfaraalipbutter #faraalipbutterskudai #faraalipbutterutm #faraalipbutterbandardatoonn #faraalipbutterbbu #lipbalmorganic #farahanimrazak #instagood #faraalipbuttersquad #sayajuallipstick #drylips #bibirkering #faraalipbuttermurah #favouritekakna #letscantik #antioxidant #faraalipbutterfreepostage #squadmaya
Antara kandungan yg ada dalam @faraalipbutter Caramel Mint sampai terlampau ramai yg repeat order.
.
Olive oil
๐ŸŒธmembantu aliran darah semulajadi pada bibir supaya bibir cantik kemerahan.
.
Jojoba oil
๐ŸŒธDiperkaya dengan agen antioksidan untuk menyihatkan bibir yg kehitaman.
.
Beeswax
๐ŸŒธmemberikan 24 jam kelembapan semulajadi pada bibir supaya tidak kering menggelupas.
.
Sunflower seeds
๐ŸŒธmembuang sel kulit mati pada bibir untuk bibir yg segar dan lembut.
. .
STRESS DGN BIBIR PUCAT, MEREKAH, KERING, HITAM, LEBAM? LETโ€™S CANTIK TRY OUT FARAALIPBUTTER TODAY! Itโ€™s ๐Ÿ’ฏ full of antioxidants great for your lips and you will love it. ๐Ÿ’‹
.
.
RM 55/pcs

Want to find out more? Simply click the link in my bio to reach me. .
COD available just whatsapp me.
KakNa 0 1 2 7 9 4 7 1 8 8 ๐ŸŽ€
.
.
#faraalipbutterjb #faralipbutterjb #lipbalmbest #bibirhitam #bibirsihat #bibirpink #lipbutterfarahanimrazak #lipbalmnatural #faraalipbutterjohor #sayajuallipbalm #sayajualfaraalipbutter #faraalipbutterskudai #faraalipbutterutm #faraalipbutterbandardatoonn #faraalipbutterbbu #lipbalmorganic #farahanimrazak #instagood #faraalipbuttersquad #sayajuallipstick #drylips #bibirkering #faraalipbuttermurah #favouritekakna #letscantik #antioxidant #faraalipbutterfreepostage #squadmaya
Pernah tak korang try something then rasa kenapa la dari dulu tak jumpa bende ni. Bazir je tryy macam2 then tak berkesan pun habis duit je. Haaa macam tu la kakna rasa bile try @faraalipbutter ni. Macam kenapa la tak jumpa dari awal ๐Ÿ˜…
. .
faraalipbutter 100% organic! Sesuai untuk mereka yg ingin ๐Ÿ‘‡
.
๐Ÿ‘„ Menghilangkan bibir hitam,
๐Ÿ‘„ Merawat bibir yg kering & menggelupas,
๐Ÿ‘„ Melembapkan bibir.
.
Warna yg merah jambu semulajadi memang cantik sgt tau. Ikut suhu badan kita dan jenis darah.

Okay tak payah makeup dahh pakai #faraalipbutter je terus manis je muka ๐Ÿ˜Š
.
๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.

STRESS DGN BIBIR PUCAT, MEREKAH, KERING, HITAM, LEBAM? LETโ€™S CANTIK TRY OUT FARAALIPBUTTER TODAY! Itโ€™s ๐Ÿ’ฏ full of antioxidants great for your lips and you will love it. ๐Ÿ’‹
.
.
RM 55/pcs .

Simply click the link in my bio to reach me. .
COD available just whatsapp me. 
KakNa 0 1 2 7 9 4 7 1 8 8 ๐ŸŽ€
.
.
#faraalipbutterjb #faralipbutterjb #lipbalmbest #bibirhitam #bibirsihat #bibirpink #lipbutterfarahanimrazak #lipbalmnatural #faraalipbutterjohor #sayajuallipbalm #sayajualfaraalipbutter #faraalipbutterskudai #faraalipbutterutm #faraalipbutterbandardatoonn #faraalipbutterbbu #lipbalmorganic #farahanimrazak #instagood #faraalipbuttersquad #sayajuallipstick #drylips #bibirkering #faraalipbuttermurah #favouritekakna #letscantik #antioxidant #faraalipbutterfreepostage #squadmaya
Pernah tak korang try something then rasa kenapa la dari dulu tak jumpa bende ni. Bazir je tryy macam2 then tak berkesan pun habis duit je. Haaa macam tu la kakna rasa bile try @faraalipbutter ni. Macam kenapa la tak jumpa dari awal ๐Ÿ˜…
. .
faraalipbutter 100% organic! Sesuai untuk mereka yg ingin ๐Ÿ‘‡
.
๐Ÿ‘„ Menghilangkan bibir hitam,
๐Ÿ‘„ Merawat bibir yg kering & menggelupas,
๐Ÿ‘„ Melembapkan bibir.
.
Warna yg merah jambu semulajadi memang cantik sgt tau. Ikut suhu badan kita dan jenis darah.

Okay tak payah makeup dahh pakai #faraalipbutter je terus manis je muka ๐Ÿ˜Š
.
๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.

STRESS DGN BIBIR PUCAT, MEREKAH, KERING, HITAM, LEBAM? LETโ€™S CANTIK TRY OUT FARAALIPBUTTER TODAY! Itโ€™s ๐Ÿ’ฏ full of antioxidants great for your lips and you will love it. ๐Ÿ’‹
.
.
RM 55/pcs .

Simply click the link in my bio to reach me. .
COD available just whatsapp me.
KakNa 0 1 2 7 9 4 7 1 8 8 ๐ŸŽ€
.
.
#faraalipbutterjb #faralipbutterjb #lipbalmbest #bibirhitam #bibirsihat #bibirpink #lipbutterfarahanimrazak #lipbalmnatural #faraalipbutterjohor #sayajuallipbalm #sayajualfaraalipbutter #faraalipbutterskudai #faraalipbutterutm #faraalipbutterbandardatoonn #faraalipbutterbbu #lipbalmorganic #farahanimrazak #instagood #faraalipbuttersquad #sayajuallipstick #drylips #bibirkering #faraalipbuttermurah #favouritekakna #letscantik #antioxidant #faraalipbutterfreepostage #squadmaya
*FARAALIPBUTTER ANTIOXIDANT*

Lebih 10,000 wanita Malaysia, Brunei, Indonesia dah beli @faraalipbutter dan ramai yang kata inilah lipbalm atau lipbutter yang mereka cari selama ni. Kenapa ye? โœ… Mereka kata teksturnya lembut, mudah disapu.
โœ… Selepas di oles bibir terasa ringan berangin macam diawang-wangan oleh rasa mint yang menyegarkan bibir yang pucat lesu itu.
โœ… Menghilangkan rekahan pada bibir
โœ… Mengurangkan kesan hitam pada bibir
โœ… Menyihatkan bibir yang kering dan berdarah
โœ… Melembapkan bibir sepanjang hari
โœ… Menyegarkan bibir yang kusam kepada terus berseri!
โœ… Tahan sepanjang hari!
โœ… Selepas makan atau minum pun takkan hilang
โœ… Ia juga dikatakan mesra-wudhu. โœ… Mudah meresap ke dalam bibir, menampakkan pink natural beauty pada bibir
โœ… Ramai juga yang suka sebab baunya sangat wangi!
โœ… Tidak kurang juga yang memilihnya sebab warnanya yang pink natural/merah semulajadi kerana bergantung pada suhu badan & jenis darah
โœ… Satu FaraaLipButter boleh bertahan selama 3- 6 bulan! ๐Ÿ˜ฑ

Awak macam mana? STRESS DGN BIBIR PUCAT, MEREKAH, KERING, HITAM, LEBAM? LETโ€™S CANTIK TRY OUT FARAALIPBUTTER TODAY! Itโ€™s ๐Ÿ’ฏ full of antioxidants great for your lips and you will love it. ๐Ÿ’‹
.
.
RM 55/pcs

Want to find out more? Simply click the link in my bio to reach me. .
COD available just whatsapp me. 
KakNa 0 1 2 7 9 4 7 1 8 8 ๐ŸŽ€
.
.
#faraalipbutterjb #faralipbutterjb #lipbalmbest #bibirhitam #bibirsihat #bibirpink #lipbutterfarahanimrazak #lipbalmnatural #faraalipbutterjohor #sayajuallipbalm #sayajualfaraalipbutter #faraalipbutterskudai #faraalipbutterutm #faraalipbutterbandardatoonn #faraalipbutterbbu #lipbalmorganic #farahanimrazak #instagood #faraalipbuttersquad #sayajuallipstick #drylips #bibirkering #faraalipbuttermurah #favouritekakna #letscantik #antioxidant #faraalipbutterfreepostage #faraalipbutterkotabahru
*FARAALIPBUTTER ANTIOXIDANT*

Lebih 10,000 wanita Malaysia, Brunei, Indonesia dah beli @faraalipbutter dan ramai yang kata inilah lipbalm atau lipbutter yang mereka cari selama ni. Kenapa ye? โœ… Mereka kata teksturnya lembut, mudah disapu.
โœ… Selepas di oles bibir terasa ringan berangin macam diawang-wangan oleh rasa mint yang menyegarkan bibir yang pucat lesu itu.
โœ… Menghilangkan rekahan pada bibir
โœ… Mengurangkan kesan hitam pada bibir
โœ… Menyihatkan bibir yang kering dan berdarah
โœ… Melembapkan bibir sepanjang hari
โœ… Menyegarkan bibir yang kusam kepada terus berseri!
โœ… Tahan sepanjang hari!
โœ… Selepas makan atau minum pun takkan hilang
โœ… Ia juga dikatakan mesra-wudhu. โœ… Mudah meresap ke dalam bibir, menampakkan pink natural beauty pada bibir
โœ… Ramai juga yang suka sebab baunya sangat wangi!
โœ… Tidak kurang juga yang memilihnya sebab warnanya yang pink natural/merah semulajadi kerana bergantung pada suhu badan & jenis darah
โœ… Satu FaraaLipButter boleh bertahan selama 3- 6 bulan! ๐Ÿ˜ฑ

Awak macam mana? STRESS DGN BIBIR PUCAT, MEREKAH, KERING, HITAM, LEBAM? LETโ€™S CANTIK TRY OUT FARAALIPBUTTER TODAY! Itโ€™s ๐Ÿ’ฏ full of antioxidants great for your lips and you will love it. ๐Ÿ’‹
.
.
RM 55/pcs

Want to find out more? Simply click the link in my bio to reach me. .
COD available just whatsapp me.
KakNa 0 1 2 7 9 4 7 1 8 8 ๐ŸŽ€
.
.
#faraalipbutterjb #faralipbutterjb #lipbalmbest #bibirhitam #bibirsihat #bibirpink #lipbutterfarahanimrazak #lipbalmnatural #faraalipbutterjohor #sayajuallipbalm #sayajualfaraalipbutter #faraalipbutterskudai #faraalipbutterutm #faraalipbutterbandardatoonn #faraalipbutterbbu #lipbalmorganic #farahanimrazak #instagood #faraalipbuttersquad #sayajuallipstick #drylips #bibirkering #faraalipbuttermurah #favouritekakna #letscantik #antioxidant #faraalipbutterfreepostage #faraalipbutterkotabahru
Hi darlings did you know faraalipbutter ni 3 in 1 ?
.
. ๐Ÿ’„boleh digunakan sebagai lipbalm, lipbase dan lipstick harian sayang sayang semua !๐Ÿ’‹
.
.๐Ÿ’„simple dan banyak kebaikkannya untuk bibir tau
.
.
๐Ÿ’„bibir yang sihat, berseri dan lembut membuat senyuman lebih menawan dan lebih menarik. .
.
Tak sempat nak apply lip makeup beriya? Just use faraalipbutter terus muka nampak siap dan berseri ๐Ÿ‘„
.
TIRED OF DRY, DARK, UNFLATTERING LIPS? LETโ€™S CANTIK TRY OUT FARAALIPBUTTER TODAY! Itโ€™s ๐Ÿ’ฏ natural and you will love it. ๐Ÿ’‹
.
.
RM 55/pcs

Want to find out more? Simply click the link in my bio to reach me. .
COD available just whatsapp me. 
KakNa 0127947188 ๐ŸŽ€
.
.
#faraalipbutterjb #faralipbutterjb #lipbalmbest #bibirhitam #bibirsihat #bibirpink #lipbutterfarahanimrazak #lipbalmnatural #faraalipbutterjohor #sayajuallipbalm #sayajualfaraalipbutter #faraalipbutterskudai #faraalipbutterutm #faraalipbutterbandardatoonn #faraalipbutterbbu #lipbalmorganic #farahanimrazak #instagood #faraalipbuttersquad #sayajuallipstick #drylips #bibirkering #lipbase #favouritekakna #letscantik #antioxidant #faraalipbutter #perfectpout #fullerlips #squadmaya
Hi darlings did you know faraalipbutter ni 3 in 1 ?
.
. ๐Ÿ’„boleh digunakan sebagai lipbalm, lipbase dan lipstick harian sayang sayang semua !๐Ÿ’‹
.
.๐Ÿ’„simple dan banyak kebaikkannya untuk bibir tau
.
.
๐Ÿ’„bibir yang sihat, berseri dan lembut membuat senyuman lebih menawan dan lebih menarik. .
.
Tak sempat nak apply lip makeup beriya? Just use faraalipbutter terus muka nampak siap dan berseri ๐Ÿ‘„
.
TIRED OF DRY, DARK, UNFLATTERING LIPS? LETโ€™S CANTIK TRY OUT FARAALIPBUTTER TODAY! Itโ€™s ๐Ÿ’ฏ natural and you will love it. ๐Ÿ’‹
.
.
RM 55/pcs

Want to find out more? Simply click the link in my bio to reach me. .
COD available just whatsapp me.
KakNa 0127947188 ๐ŸŽ€
.
.
#faraalipbutterjb #faralipbutterjb #lipbalmbest #bibirhitam #bibirsihat #bibirpink #lipbutterfarahanimrazak #lipbalmnatural #faraalipbutterjohor #sayajuallipbalm #sayajualfaraalipbutter #faraalipbutterskudai #faraalipbutterutm #faraalipbutterbandardatoonn #faraalipbutterbbu #lipbalmorganic #farahanimrazak #instagood #faraalipbuttersquad #sayajuallipstick #drylips #bibirkering #lipbase #favouritekakna #letscantik #antioxidant #faraalipbutter #perfectpout #fullerlips #squadmaya

Pic1 - helps you find photos and related hashtags from social media.